Integritetspolicy: Hur jag behandlar personuppgifter (OLD)

Vilka vi är

Hammarstedt på nätet är en webbplats där Kurt-Åke Hammarstedt berättar om sin familj, sina resor och sin musik. Du får länkar till några särskilt bra recept och med tiden en del annat smått och gott.

Webbplatsadressen är: http://hammarstedt.net.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Denna webbplats använder cookies

Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv. Lagen säger att vi får lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att kunna använda den här webbplatsen. För alla andra ändamål krävs ditt medgivande.

Bestäm vilka cookies du tillåter

Denna webbplats använder olika typer av cookies. Vissa cookies placeras ut av tredjepartstjänster som visas på våra sidor.

Nödvändiga

Nödvändiga cookies låter dig använda webbplatsen genom att aktivera grundläggande funktioner, såsom sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa cookies.

Funktioner

Cookies för funktioner låter en webbplats komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen fungerar eller visas. Detta kan t.ex. vara föredraget språk eller regionen du befinner dig i.

Statistik

Cookies för statistik hjälper en webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatser genom att samla och rapportera in information anonymt.

Annonsering

Cookies för marknadsföring används för att spåra besökare på webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för enskilda användare, och därmed mer värdefull för utgivare och tredjepartsannonsörer.

Aktuella cookie-filer

Webbplatsen använder följande cookie-filer, baserat på gällande inställningar i din webbläsare:

[render_cookies_list]

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Cookie-inställningar

Du kan ändra eller dra tillbaka ditt samtycke nedan.

Du kan ändra dessa inställningar när som helst. Detta kan dock leda till att vissa funktioner inte längre är tillgängliga. Information om hur du tar bort cookie-filer finns på webbläsarens hjälpsidor.

[ultimate_gdpr_cookie_popup]Cookies-inställningar för denna webbplats [/ultimate_gdpr_cookie_popup]

Vilka vi delar dina data med

De personuppgifter vi behandlar om dig delas inte med tredje part. Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Om du prenumererar ett nyhetsbrev eller finns med på webbadministratörens sändlista kommer dina uppgifter att sparas tills dess du väljer att sluta prenumerera eller att inte finnas med på sändlistan.

Om du har registrerat dig på webbplatsen sparar vi även de personuppgifter du anger i din användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Godkänn webbplatsens Integritetspolicy nedan:

[ultimate_gdpr_policy_accept]

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på webbplatsen kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara för administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter gör du enklast genom formuläret nedan.

 [ultimate_gdpr_myaccount]

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Rulla till toppen